Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp

De presentatie en vormgeving van uw bedrijf is erg belangrijk, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!
Of het nu gaat om een complete huisstijl, een los logo, een originele poster of flyer.
Als grafisch ontwerp bureau laten we tijdens het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streven we naar originele en onderscheidende ontwerpen.

Ik wens…

Grafisch ontwerp - huisstijl

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.
Meer info

Grafisch ontwerp - logo

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken.
Meer info

Grafisch ontwerp - briefpapier

Briefpapier

Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Het is dan ook belangrijk om aandacht te laten besteden aan het ontwerpen van uw briefpapier.
Meer info

Grafisch ontwerp - enveloppe

Enveloppen

Een content management systeem is een web-applicatie die het mogelijk maakt om eenvoudig de inhoud van uw website aan te passen en te beheren.
Meer info

Grafisch ontwerp - Visitekaartje

Visitekaartje

Waar uw website het online visitekaartje van uw onderneming is, mogen de uiteraard de ouderwetse fysieke visitekaartjes niet ontbreken!
Meer info

Grafisch ontwerp - flyer

Flyer

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.
Meer info

Grafisch ontwerp - folder - brochure

Brochure/folder

Een folder en/of brochure is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen.
Meer info

Grafisch ontwerp - Poster

Poster

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp kunt u direct de aandacht van uw doelgroep trekken.
Meer info

entreetickets, cadeaubonnen, tuinbanners, sponsorboekje

Speciale aanvragen

Zo Bijzonder gaat geen uitdaging uit de weg. Zo bekijken we voor elk grafisch project. Denk maar aan ontwerpen van entreetickets, cadeaubonnen, tuinbanners, sponsorboekje en zoveel meer meer.
Meer info

Prijzen

We werken niet met standaardconcepten, maar stuk voor stuk unieke projecten waarbij jullie wensen en het budget steeds centraal blijven staan. Uniek betekent dus niet automatisch duur bij Zo Bijzionder. We kunnen daarom geen standaardprijslijst toesturen. Stuur ons uw grafisch project door, en wij voorzien een correcte prijs!

Projecten