Geboorte

Zo Bijzonder creëert voor jullie een uniek geboortekaartje of originele trouwuitnodiging met karakter. Het zijn stuk voor stuk kaartjes die opvallen op hun eigen manier. Ze laten meteen zien wie jullie zijn of wie jullie in de toekomst zullen worden? 😉

Maar hoe wérkt het nu precies. En wat mogen jullie van ons verwachten? We zetten het even op een rijtje.

Verwachten jullie een kindje? Een super dikke proficiat

Start op tijd met je zoektocht naar het juiste kaartje
Het ideale moment om je zoektoch te starten is in de 5e maand van je zwangerschap of 4 maanden voor het grote feest. Een uniek project duurt toch gemakkelijk 2 maanden van begin tot einde. Jullie ontvangen de enveloppen en/of het DIY pakket ongeveer 2 weken na de bevestiging (de geboortekaartjes uiteraard vlak na de geboorte).

Jullie ideale kaartje start met een luisterend oor!
Als we een uniek geboortekaartje op maat ontwerpen, willen we natuurlijk weten wat jullie van ons verwachten. Stuur daarom je instructies door via mail of breng het mee naar je eerste afspraak.
Welke informatie is nuttig? Kaartjes die je mooi vindt, afbeeldingen van Pinterest, Instagramfoto’s, … We bekijken alles, geven je advies op maat en ontwerpen tot het helemaal goed zit. Wij kopiëren andere ontwerpers niet, maar maar nemen het wel mee in het definitieve eindresultaat!

Van overleg naar jouw unieke geboortekaartje

Wat kost een origineel kaartje op maat?
We werken niet met standaardconcepten, maar stuk voor stuk unieke projecten waarbij jullie wensen en het budget steeds centraal blijven staan. Uniek betekent dus automatisch niet duur, toch niet in ons geval. Doopsuiker en kaartjes zijn er voor elk budget.

We kunnen daarom ook geen standaardprijslijst toesturen. Jouw prijs is afhankelijk van het aantal kaartjes, het aantal uren ontwerp, het papiersoort en de de afwerking. De optelsom van deze elementen geeft een eerlijke prijs.

Start ontwerp & goedkeuring
Op basis van de informatie die jullie ons gaven, ontwerpen we jouw origineel geboortekaartje op maat. Na ongeveer 2 weken ontvang je van ons de eerste ontwerpen. Ga je voor één concept of een combinatie van de 3? Geen probleem. We kijken uit naar jullie feedback. Want we blijven bijschaven tot jullie helemaal tevreden bent.

DIY pakket? Of toch lekker alles uit handen geven?

Wanneer je een uniek geboortekaartje hebt, wil je natuurlijk ook dat de doopsuiker op de zelfde lijn zit. We nemen alles mee in een origineel doopsuikerpakket dat je zelf kan vullen of door ons kan laten vullen. Heb je enkel stickertjes of labeltjes nodig? Geen probleem!

Klaar om je DIY pakket zelf af te werken?
We geven je de mogelijkheid om je bijhorende doopsuiker zelf te vullen. Na de finale goedkeuring, stellen we jullie DIY-pakket samen. De doopsuiker krijgen jullie immers op voorhand. Minimum 3 weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Gevuld door ons of een DIY-pakket voor de zelfvullers. Ook omslagen worden in dit pakket al mee voorzien. Om de beste kwaliteit te garanderen, vragen we steeds om het pakket persoonlijk te komen ophalen (ook brengen mits meerkost).

Geen tijd of zin? Wij doen het ook graag voor jou!
Wij vullen jouw doopsuiker en plaatsen het in stapelbare bakken. Wanneer jullie wondertje geboren wordt, leveren we de doopsuiker samen met het geboortekaartje in het ziekenhuis. Dat is al iets van het lange lijstje waar je als nieuwe papa niet aan moet denken. Je mag dan ook een presentatiemeubel lenen (termijn wordt afgesproken).

6. Jullie wondertje is er!

Van zodra het kindje er is, stuur je ons een sms/appje naar het nummer +32 473 65 40 22 met volgende gegevens:
– Naam kindje (bevestiging)
– Geboortedatum
– Gewicht, lengte, uur, kamer, … (de gegevens die we voordien hebben afgesproken)

Ook graag jullie naam erbij vermelden, zodat we weten over wie het gaat. Er worden soms meerdere kindjes geboren met de dezelfde naam. Je krijgt van ons een sms dat we de info goed ontvangen hebben.

De gegevens mogen ten allen tijde per sms naar ons gestuurd worden. Zowel overdag als ‘s nachts, en graag zo snel mogelijk. Zodat wij tijdig werk kunnen maken van het drukproces.

7. Levering kaartjes in ziekenhuis

Indien je de gegevens voor 12u naar ons doorstuurt, doen we ons best om ze ‘s avonds of de volgende ochtend bij jou in het ziekenhuis af te leveren (m.u.v. speciaal drukwerk). Indien we de laatste gegevens later op de dag krijgen, hangt dit af van de drukte bij ons of de drukker. Let wel op, onze drukkers werken niet op zaterdag, zondag en officiële feestdagen.

Wij trachten de kaartjes telkens zo snel mogelijk aan te bieden!