Geboorte / Huwelijk

1. Wanneer neem je best contact op?

Het ideale moment om je zoektoch te starten is in de 5e maand van je zwangerschap of 4 maanden voor het grote feest. Een uniek project duurt toch gemakkelijk 2 maanden van begin tot einde. Bovendien ontvangen jullie alles ongeveer 3 weken voor de grote dag (m.u.v. geboortekaartjes).

2. Match zoeken

We ontwerpen voor jullie graag een uniek kaartje met bijhorende doopsuiker of bedankjes op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. We bedenken met veel plezier een uniek concept! We verwerken altijd een persoonlijk verhaal in het geboortekaartje, de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de presentatie… Alles wordt perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen.

Hebben jullie zelf al enkele ideeën? Ideaal! Breng zeker alles mee zodat we vanuit jullie gedachtengang kunnen starten.

3. Prijsofferte

We werken niet met standaardconcepten, maar stuk voor stuk unieke projecten waarbij jullie wensen en het budget steeds centraal blijven staan. Uniek betekent dus automatisch niet duur, in ons geval.
We kunnen daarom ook geen standaardprijslijst toesturen. Tijdens een eerste afspraak laten we je enkele projecten zien met bijhorend prijskaartje. Deze dienen dan als richtlijn.

4. Start ontwerp & goedkeuring

Nadat jullie de offerte goedgekeurd hebben, begint het ontwerp. Jullie ontvangen 2 à 3 uitgewerkte concepten waar jullie je keuze kunnen maken. Ga je voor één concept of een combinatie van de 3? Geen probleem. Eénmaal jullie gekozen hebben, gaan we nog finetunen. We nemen 2 correctierondes mee in de prijs.

5. Start uitwerking

Nadat alles goedgekeurd is, kunnen we het pakket samenstellen. De doopsuikers krijgen jullie immers op voorhand. Minimum 3 weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Gevuld door ons of een DIY-pakket voor de zelfvullers. Ook omslagen worden in dit pakket al mee voorzien. Om de beste kwaliteit te garanderen, vragen we steeds om het pakket persoonlijk te komen ophalen (ook brengen mits meerkost).

Bij communie of huwelijk wordt alles in één pakket samen geleverd.

6. Jullie wondertje is er!

Van zodra het kindje er is, stuur je ons een sms naar het nummer +32 473 65 40 22 met volgende gegevens:
– Naam kindje (bevestiging)
– Geboortedatum
– Gewicht, lengte, uur, kamer, … (de gegevens die we voordien hebben afgesproken)

Ook graag jullie naam erbij vermelden, zodat we weten over wie het gaat. Er worden soms meerdere kindjes geboren met de dezelfde naam. Je krijgt van ons een sms dat we de info goed ontvangen hebben.

De gegevens mogen ten allen tijde per sms naar ons gestuurd worden. Zowel overdag als ‘s nachts, en graag zo snel mogelijk. Zodat wij tijdig werk kunnen maken van het drukproces.

7. Levering kaartjes in ziekenhuis

Indien je de gegevens voor 12u naar ons doorstuurt, doen we ons best om ze ‘s avonds of de volgende ochtend bij jou in het ziekenhuis af te leveren (m.u.v. speciaal drukwerk). Indien we de laatste gegevens later op de dag krijgen, hangt dit af van de drukte bij ons of de drukker. Let wel op, onze drukkers werken niet op zaterdag, zondag en officiële feestdagen.

Wij trachten de kaartjes telkens zo snel mogelijk aan te bieden!